Vacatures
Engineer Besturingstechniek (FT)
Quality Engineer (FT)
Montage monteur (FT)

Vacatures

Seed Processing Holland is al ruim 50 jaar DE wereldwijde specialist in de ontwikkeling, productie, verkoop en aftersales van hoogwaardige machines voor de zaad verwerkende industrie. Voor vrijwel alle processen, vanaf het moment dat het zaadje uit de vrucht of plant wordt gehaald, tot aan het verpakken ervan, bieden wij een oplossing. Het assortiment bestaat uit meer dan 150 standaard machines, verdeeld in 12 productgroepen. Daarnaast ontwerpen wij klant specifieke machines en zijn de one-stop-shop voor innovatieve oplossingen omtrent zaadverwerking. Machines van Seed Processing Holland staan inmiddels in meer dan 140 landen.  

Seed Processing Holland heeft in 2014 een verkoopkantoor geopend in de Verenigde Staten om zo sneller te kunnen inspelen op de wensen van de klant en het gewenste serviceniveau te verlenen. In 2017 is er ook een verkoopkantoor in Azië geopend.

Aangezien de wereldwijde topspelers in de zaadveredeling en -verwerking tot onze afnemers behoren, zijn er voldoende mogelijkheden om substantieel te groeien. 

We hebben een professioneel team van 70 medewerkers en blijven nieuwe collega’s toevoegen. Het zijn de medewerkers die ons bedrijf met z’n allen succesvol maken.

Goede sfeer, collegialiteit en samenwerking vinden wij erg belangrijk. Wij organiseren vele jaarlijkse activiteiten waaronder een tennisavond, schaatsuitje, zaalvoetbal wedstrijden en een BBQ. Je leert je collega’s beter kennen en maakt samen lol waardoor er meer wederzijds begrip is tijdens het werk.

Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat je het beste uit je zelf haalt en bieden we volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in onder andere ons opleidingsplan per medewerker.

Om onze relaties en onze producten de aandacht te geven die ze verdienen, zoeken wij op dit moment kandidaten die voldoen aan de volgende profielen:

Engineer Besturingstechniek (FT)

Quality Engineer (FT)

Montage monteur (FT)

 

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

Seed Processing Holland BV | Postbus 32 | 1600 AA Enkhuizen | Nederland | Tel +31 (0)228 353 000
Fax +31 (0)228 353 001 | Copyright Seed Processing Holland BV 2020 | info@seedprocessing.nl