Vacatures
Kom binnen bij bedrijvendag - Interview
Project Manager - Machinebouw (FT)
Sales Engineer (FT)
Koelmonteur (FT)
Montage monteur (FT)

Vacatures

Seed Processing Holland is al 50 jaar DE wereldwijde specialist in de ontwikkeling, productie, verkoop en aftersales van hoogwaardige machines voor de zaad verwerkende industrie. Voor vrijwel alle processen, vanaf het moment dat het zaadje uit de vrucht of plant wordt gehaald, tot aan het verpakken ervan, bieden zij een oplossing. Het assortiment bestaat uit meer dan 150 standaard machines, verdeeld in 11 productgroepen. Daarnaast ontwerpt zij klant specifieke machines en zijn de one-stop-shop voor innovatieve oplossingen omtrent zaadverwerking. Machines van Seed Processing Holland staan inmiddels in meer dan 140 landen.  

Seed Processing Holland heeft in 2014 haar activiteiten internationaal uitgebreid door een verkoopkantoor te openen in de Verenigde Staten om zo sneller te kunnen inspelen op de wensen van de klant en het gewenste serviceniveau te verlenen. In 2017 is er ook een verkoopkantoor in Azië geopend.

Ondanks dat alle wereldwijde topspelers in de zaadveredeling en -verwerking tot haar afnemers gerekend kunnen worden, ziet Seed Processing Holland nog steeds voldoende mogelijkheden om substantieel te groeien. In 2016 is de organisatie ondergebracht in de lange termijnportefeuille van een investeringsmaatschappij. Hiermee is er kapitaal beschikbaar gekomen om de groei- en ontwikkeldoelstellingen te gaan realiseren. Deze groei heeft gevolgen voor de totale organisatie.

We hebben een professioneel team van 70 medewerkers en blijven nieuwe collega’s toevoegen. Het zijn de medewerkers die ons bedrijf met z’n allen succesvol maken.

Goede sfeer, collegialiteit en samenwerking vinden wij erg belangrijk. Wij organiseren vele jaarlijkse activiteiten waaronder een tennisavond, schaatsuitje, zaalvoetbal wedstrijden en een BBQ. Je leert je collega’s beter kennen en maakt samen lol waardoor er meer wederzijds begrip is tijdens het werk.

Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat je het beste uit je zelf haalt en bieden we volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in onder andere ons opleidingsplan per medewerker.

Om onze relaties en onze producten de aandacht te geven die ze verdienen, zoeken wij op dit moment kandidaten die voldoen aan de volgende profielen:

Project Manager - Machinebouw (FT)

Sales Engineer (FT)

Koelmonteur (FT)

Montage monteur (FT)

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

Het kantoorpand van Seed Processing Holland
Het kantoorpand van Seed Processing Holland

Onze showroom
Onze showroom

Ons jaarlijkse schaatsuitje
Ons jaarlijkse schaatsuitje

Barbecue tijdens een survivalweekend
Barbecue tijdens een survivalweekend

Toespraak tijdens het 50-jarig bestaan
Toespraak tijdens het 50-jarig bestaan

Teamopdracht tijdens personeelsuitje
Teamopdracht tijdens personeelsuitje

Seed Processing Holland BV | Postbus 32 | 1600 AA Enkhuizen | Nederland | Tel +31 (0)228 353 000
Fax +31 (0)228 353 001 | Copyright Seed Processing Holland BV 2018 | info@seedprocessing.nl